Babagan awake dhewe

Apa diwiwiti minangka operasi loro-wong ing lokakarya cilik ing 2003 iku saiki aktif, profesional, Pabrik janji saka Ratchet Tie Down, Tow tali, webbing sling lan akeh liyane securement related produk. JIAWEI Manufacturing iku roto perusahaan kulawarga karo direktur lan ngedegaken saka perusahaan Jian Wu, bojo lan anak bebarengan karo kabeh anggota grup kang pinunjul. Our company is located in Ningbo City, Provinsi Zhejiang ing China liwat 20,000 meter persegi kanthi garis produksi diwasa kalebu pangolahan Spinning, nyulam, dyeing, nglereni lan sewing. Ing saiki kita bisa gawé 2 yuta meter nyudo saben wulan. Salajengipun, kita perusahaan liwati ISO 9001: 2008 certificate sistem manajemen kualitas lan produk kita tak certificate saka TUVGS ...

Products Bintang

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House