за нас

Она што започна како операција за две лице во мала работилница во 2003 година сега е активна, професионална, ветувајќи дека производството на прескокнувачко врзе, забавува ремени, webbing прашка и многу повеќе во врска securement производи. Jiawei производство е семејни корпорација со директор и основач на компанијата Jian Ву, неговата сопруга и децата, заедно со сите истакнати членови на групата. Нашата компанија се наоѓа во Ningbo Сити, провинција Жеџијанг во Кина повеќе од 20.000 квадратни метри, со зрели производствени линии, вклучувајќи процеси на предење, плетење, боење, сечење и шиење. Во моментов ние сме во состојба да произведе 2 милиони метри ремени месечно. Исто така, нашата компанија помина ISO 9001: 2008 сертификат за систем за управување со квалитет и нашите производи доби сертификат за TUVGS ...

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Online Chat !