Tentang Kami

Naon dimimitian salaku operasi dua-jalma dina workshop leutik dina 2003 ayeuna hiji aktip, profésional, pabrik ngajangjikeun of Ratchet dasi Turun, ngerek Straps, webbing aisan jeung loba deui securement patali produk. JIAWEI Manufaktur nyaéta ngajalankeun Corporation kulawarga kalawan sutradara sarta pangadeg sahiji parusahaan Jian Wu, pamajikan jeung barudak sapanjang kalawan sakabeh anggota grup beredar Na. parusahaan urang aya di Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang di Cina leuwih 20.000 méter pasagi kalawan garis produksi dewasa kaasup prosés spinning, nyulam, dyeing, motong na jahit. Dina hadir kami sanggup ngahasilkeun 2 juta méter Straps bulanan. Saterusna, parusahaan urang diliwatan ISO 9001: 2008 sertipikat sistem manajemen kualitas jeung produk urang ngagaduhan nu sertipikat ti TUVGS ...

Produk Artikel

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car